Seneste nyt

Sjove spil kan gøre aftenen hyggelig Spar tid og energi med en effektiv plæneklipper
Disclaimer

Når bade familie og venner skal opleve noget lidt udover det sædvanlige, så kan I tage en tur i dyreparken; her kan du møde eksotiske dyr på tæt hold under forhold, hvor de kan vise sig så naturligt, som overhovedet muligt. I Jylland finder du et hav af forskellige dyreparker og zoos, som gør, at du kan tage familien og vennerne ud at se på alverdens forskellige dyr.                                                                                                                                                                                                                                                    

Der er dyreparker for en enhver smag

Uanset, hvilken slags dyr du vil se, og i hvilke omgivelser, så er der en dyrepark for dig. Er du på udkig efter den klassiske zoologiske have, så er Aalborg Zoo dyreparken for dig. Her er der både isbjørne, flamingoer og pelikaner, og du kan altså opleve dyr fra hele verden i samme dyrepark. Det rige dyreliv er en god mulighed for at se, hvordan de velkendte dyr opfører sig. Vil familiens yngste gerne ud at se på dyr, så er Nymarksminde mini-zoo måske det rigtige valg; her er dyrene i børnehøjde, hvor dyrene er tæt på, og hvor de kære små også kan få lov til at interagere med dem, blandt andet ved at klappe gederne, og ved at se sælerne blive madet.              

Hvis du og dine nærmeste gerne vil tæt på dyrene, så kan du tage i Randers Regnskov, hvor du kan mærke regnskovens fugtige klima på din egen krop, hvor du blandt andet kan møde det fascinerende bæltedyr. Du kan også tage til Rée Park Safari, hvor du kan gå blandt dyrene i deres naturlige miljøer, så du kan komme så tæt på, som overhovedet muligt. Vil du køre blandt de frygtindgydende løver og smukke ulve, så kan du tage til Givskud Zoo, en af de ældste dyreparker i Jylland, og du har endda mulighed for at sove sammen med de spændende dyr.

Der er altså rigeligt at vælge imellem. Så det er bare om at komme afsted ud og opleve alle de skønne dyreparker i Jylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *